Onze Mensen

Kandidaten verkiezingen

 

Matt Kanters #1

Matt Kanters #1

Natuurlijk Lokaal!

Vier jaar oppositie: we hebben veel goed beleid gezien, maar helaas ook veel fouten. Denk aan de Voskuilen/Braks, de Elzen, de volkstuinen en het Bovenstehuis. We willen dat veranderen. We kunnen niet beloven dat we zelf geen fouten maken, maar we kunnen wel beter luisteren naar de experts, gemeenteraad en al helemaal naar de inwoners. Bovendien komen we zelf met nieuwe idee├źn: 5 bomen per inwoner, een sociaal loket in de gemeente, een groen plein waar men graag samenkomt en een bezwaaradviescommissie.

06 24183615

Mail Matt »
Gerty Jansen #2

Gerty Jansen #2

Natuurlijk Samen!

Belangrijk voor mij is o.a. het welzijn van onze inwoners, een gezonde leefomgeving, de natuur en duurzaamheid. De D.O.P. sluit hier naadloos bij aan. We wonen in een kleine zelfstandige gemeente waar de lijnen kort zijn. Hierdoor kunnen we als onafhankelijke partij voor de inwoners veel betekenen zonder dat we gebonden zijn aan de richtlijnen van een landelijke partij. Mijn interesse gaat vooral uit naar het sociaal domein. We maken ons o.a. hard voor een sociaal loket in Boekel, hebben contact met de verschillende vrijwilligers van verenigingen, en weten zo wat er speelt in Boekel, Venhorst en Huize Padua.

06 30499240

Mail Gerty »
Bregje van der Kolk #3

Bregje van der Kolk #3

Natuurlijk Ontwikkelen!

Natuur, verkeer en wonen, daar zet ik mij voor in. Nu als lid van de commissie Wonen en Werken, na de verkiezingen hopelijk als raadslid. Ik wil voor de gemeente Boekel woningbouw met ruimte voor natuur. Het moet fijn en betaalbaar wonen zijn waarbij alle voorzieningen bij de hand zijn, terwijl het dorpskarakter behouden blijft. Verder ga ik mij inzetten voor veilige wegen voor alle verkeersdeelnemers en een evenwichtige verdeling van verkeer over Boekel. Dit alles met respect voor het groen dat we hebben en waar mogelijk willen behouden en versterken. En natuurlijk een financieel gezond Boekel, nu en in de toekomst.

06 81153832

Mail Bregje »
Hans Bos #4

Hans Bos #4

Natuurlijk Investeren!

Investeren is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van een gemeente. Uitdagingen hiervoor zijn er genoeg de komende jaren. Denk hierbij aan het ondersteunen van de ondernemers op weg naar realisering van Boekel als boodschappendorp: toegankelijk en aantrekkelijk. Goede ontsluitingen vanuit alle windstreken van en naar de gemeente Boekel zijn hierin erg belangrijk. Investeren doen we ook in duurzame energie en isolatie om een bijdrage aan onze milieudoelstellingen te kunnen leveren. Een gezonde leefomgeving met meer mogelijkheden voor verblijven en genieten in de natuur.

06 55886317

Mail Hans »
Joop van Lanen #5

Joop van Lanen #5

Natuurlijk Betrokken!

Ik zoek de verbinding met de inwoners van de gemeente Boekel en wil hun geluid een belangrijke rol laten spelen in de gemeentelijke politiek. Ook wil ik de jeugd daarbij serieus nemen en hun gedachten vertalen in de uitvoering van de plaatselijke politiek. Een actieve, betrokken jeugdraad is daarbij mijn ideaalbeeld. Daarnaast maak ik me hard voor een groene en gezonde omgeving om zo de gemeente Boekel dichter bij moeder Aarde te laten komen. Dit betekent dat we in de aanpak van de energie concrete stappen moeten gaan zetten. Ik wil een, in alle opzichten, gezond Boekel doorgeven aan de volgende generatie.

06 25097583

Mail Joop »