Disclaimer

Disclaimer

De tekst en pagina's op deze website zijn met zorgvuldigheid samengesteld door het bestuur van de D.O.P. Onopzettelijk kunnen tekstelementen fouten bevatten. De D.O.P. staat niet voor fouten in, maar zou bij de ontdekking daarvan graag op de hoogte gesteld worden middels een e-mail naar bestuur@dopboekel.nl. Aan de inhoud op deze site kunnen eveneens geen rechten ontleend worden.

Op de site van de D.O.P. kan naar een ander webadres verwezen worden (informatief). Hoewel de D.O.P. uiterst zorgvuldig omgaat met internetveiligheid en de links altijd op veiligheid zal controleren, kan de D.O.P. niet voor de veiligheid instaan en kunnen hier geen rechten ontleend aan worden. Aansprakelijkheid met betrekking tot verwijzingen naar anders webadressen wordt afgewezen.

Iedere bezoeker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie op deze website. De informatie mag uitsluitend door de bezoeker zelf worden gebruikt en mag niet overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van het bestuur van de D.O.P.

De D.O.P. hecht veel waarde aan internetveiligheid. Mocht u een zwakke plek ontdekken op deze website, horen wij dat graag zo snel mogelijk middels een e-mail naar bestuur@dopboekel.nl.