Onze Mensen

Fractie

Joop van Lanen

Joop van Lanen

Fractievoorzitter

Portefeuille:
- Financiƫn
- Veiligheid
- Wonen
- Centrumontwikkeling

Sinds 2016 ben ik betrokken bij de D.O.P. en sinds 2018 ben ik raadslid/fractieleider. Daar heb ik geen spijt van en ik vind het hartstikke leuk om dat samen met anderen te doen. Op fijne manier om iets voor alle inwoners van de gemeente Boekel (dus Venhorst, Huize Padua, Boekel en buitengebied) te mogen betekenen. Nooit elders gewoond, de gemeente Boekel is echt mijn stekje. Bij elk (politiek) thema speelt telkens 1 vraag door mijn hoofd om ons standpunt te verwoorden en dat is: 'Is dit goed voor de inwoners van de gemeente Boekel)?'
Voor de D.O.P. is dat het fundament om de koers voor nu en de toekomst te bepalen en er is genoeg te doen om dat voor elkaar te krijgen.

06 25 09 75 83

Mail Joop »
Gerty Jansen

Gerty Jansen

Gemeenteraadslid

Portefeuille:
- Sociaal domein
- Bewonerszaken
- Kunst en cultuur
- Recreatie en toerisme

Als wij Boekel zelfstandig willen houden, zullen wij er ook voor moeten zorgen dat dit mogelijk is. Dus zullen mensen zich actief in moeten zetten voor de politiek. En toen was voor mij de keuze snel gemaakt. De keuze voor een onafhankelijke lokale partij die beslissingen neemt die goed zijn voor onze gemeente en haar inwoners. Ook een partij die zich inzet voor een gezonde leefomgeving, die aandacht heeft voor de inwoners die dit extra nodig hebben en gaat voor duurzaam en verantwoord omgaat met het milieu en zuinig is op het groen in onze gemeente.

06 30 49 92 40

Mail Gerty »
Matt Kanters

Matt Kanters

Gemeenteraadslid

Portefeuille:
- Bestuurlijke zaken
- Buitengebied en milieu
- Economie
- Wonen en verkeer

"Nu de coalitie al even zit, is het tijd om de balans op te maken. 'Nieuwe Energie' is de titel van het coalitieakkoord. Ik zie hier nog te weinig van terug. We kunnen als kleine maar hechte gemeente meer dan slechts de formaliteiten afhandelen. Ik hoop daar als jongere een frisse blik op te kunnen werpen."

06 24 18 36 15

Mail Matt »
Marcel Kanters

Marcel Kanters

Burgerraadslid

Na ruim twee jaar raadslidmaatschap heb ik vanwege gezondheidsredenen een stap terug gedaan. Indien nodig val ik nu nog in als commissielid. Mijn interesse en speerpunten liggen voornamelijk op het gebied van ruimtelijke ordening. Daarbij geldt voor mij dat er altijd sprake moet zijn van een balans tussen people, planet en profit. Kortom, wat betekent een bepaald onderwerp voor het milieu, welk effect heeft het op onze gemeenschap en hoe blijft het ook economisch interessant?
Een uitdagende klus waar ik me nog steeds graag in vastbijt!

06 21 27 88 77

Mail Marcel »