Onze Mensen

Bestuur

Matt Kanters

Matt Kanters

Bestuursvoorzitter

De D.O.P. is een kleine partij. We opereren in een relatief kleine gemeente en anno 2020 is de politiek aantrekkelijk maken voor burgers lastig. Ik zet me graag in met de rest van het bestuur om de D.O.P. beter op de kaart te zetten in de gemeente en inwoners te motiveren om zich in te zetten voor de politiek in Boekel. En dan natuurlijk het liefst voor de D.O.P.

06 55 88 63 17

Mail Matt »
Marieke Timmermans-van Lankveld

Marieke Timmermans-van Lankveld

Bestuurssecretaris

Mijn keuze voor de D.O.P. heeft te maken met de onafhankelijkheid van de partij. Lokaal en met de insteek het beste voor de Boekelse inwoners. Dit met het oog op een duurzame toekomst. Mijn eigen motivatie heeft ook te maken met een stukje betrokkenheid om je in te zetten voor onze gemeenschap. Om te zorgen voor een gezond en bruisend Boekel voor nu en ook in de toekomst.

06 12 50 51 99

Mail Marieke »
Hans Bos

Hans Bos

Penningmeester

Vanaf 2018 ben ik lid van de D.O.P. als burgerlid en secretaris van het bestuur. Ik heb voor de D.O.P. gekozen daar zij als onafhankelijke lokale partij met een open visie de politieke onderwerpen in onze gemeente Boekel beschouwen en standpunten hierover innemen. Standpunten die altijd in het belang van de inwoners van de gemeente Boekel worden genomen en worden uitgedragen. We lopen niet weg voor moeilijke onderwerpen maar dragen vanuit onze partijpolitiek bij aan een waardevolle discussie en invulling in het belang van het leven en welzijn van onze inwoners in de gemeente Boekel met haar kern dorpen Venhorst en Huize Padua. Door lid te zijn van een lokale politie partij als de D.O.P. kan ik met mijn meningsvorm en inbreng wat terug doen voor de gemeente Boekel en haar inwoners. Dat geeft mij voldoening en maakt mij trots om lid van de D.O.P. te zijn.

06 55 88 63 17

Mail Hans »