Nieuws

2024: oud maakt plaats voor nieuw

2024 is begonnen en dat betekent dat de DOP weer met frisse energie hard gaat werken voor de gemeente Boekel.

Dit jaar staan belangrijke punten op het programma: de woonvisie en vele te bouwen woningen, het vastleggen van het onderhoudsniveau van wegen en bermen en het vaststellen van een nieuw verkeersplan. Deze plannen zullen beginnen als papieren werkelijkheid, maar leiden tot positieve veranderingen in de gemeente. De DOP is blij met de actieve houding van burgemeester en wethouders. Alle plannen toetsen wij op onze doelstelling: het verbeteren van de sociale en fysieke leefomgeving, zodat het voor iedereen nóg fijner wordt om in Boekel te wonen.

Toch blijft het niet alleen bij de plannen. In 2024 gaat onder andere gewerkt worden aan meer afvalbakken en zitbankjes in onze gemeente. Of denk aan de sloop van de Zuidwand, die eindelijk in volle gang is. Ook zal er over de Elzen snel meer duidelijkheid moeten komen.

Zelf zullen we, naast alle ontwikkelingen uit ons coalitieakkoord, zelf aan de slag gaan. De verkeersveiligheid, veiligheid op straat, het verenigingsleven en het behouden van ons buitengebied kunnen op extra aandacht rekenen.

Onze koers blijft hetzelfde: we blijven kritisch kijken naar de plannen, maar willen op volle kracht aan de toekomst van onze mooie gemeente Boekel blijven werken.

Als lokale en enige écht onafhankelijke partij beoordelen wij alles op basis van onze eigen visie. Deze visie komt vooral tot stand door input van onze inwoners.

Heb jij ideeën over de koers van de gemeente Boekel? Wil je meepraten? Neem dan zeker contact op: info@dopboekel.nl of kijk op www.dopboekel.nl

Fractie DOP

Matt Kanters, Gerty Jansen, Bregje van der Kolk, Hans Bos en Coen Knuvers

Naar het overzicht