Nieuws

5 zetels: en nu?

Bij de afgelopen verkiezingen hebben we vijf zetels gehaald. Daar zijn we heel blij mee. Woensdagavond 30 maart worden de nieuwe raadsleden officieel geïnstalleerd in de gemeenteraad van Boekel.

Informateur
We hebben samen met de andere partijen een informateur benoemd. Dat is Veghels oud-wethouder Mart Smits. Wij denken, samen met de andere partijen, in hem een geschikte persoon gevonden te hebben. We hebben hem de opdracht gegeven om te bekijken welke partijen een stabiele meerderheidscoalitie kunnen vormen. Mart wil graag voortvarend aan de slag. Daarom hopen we dat hij snel met een conclusie komt, zodat we verder aan de slag kunnen.

Laatste raadsvergadering oude raad
De oude raad kwam 28 maart voor het laatst samen. Daar stond o.a. de buitensport (incl. Boekel Sport en de tennisclub) op de agenda, maar ook de Bosberg en de Zuidwand. Wij gaan weer ons uiterste best doen een goed DOP-geluid te laten horen.

We nemen die avond ook afscheid van enkele raadsleden. Wij willen die graag enorm bedanken. Zij hebben zich jaren lang kei hard ingezet voor onze gemeenschap. Daar bouwt de gemeente Boekel met haar zelfstandigheid op. Maria van den Broek, Marius Cornelissen, Peter van Lankvelt, Tim Rooijackers (allen CDA) en Axel de Wit (GVB), enorm bedankt!

Fractie DOP
Matt Kanters, Gerty Jansen, Bregje v.d. Kolk, Hans Bos en Joop v. Lanen

Naar het overzicht