Nieuws

De gemeente in 2023

Het college van burgemeester en wethouders heeft de begroting 2023 gepresenteerd. Daarin staan de inkomsten en uitgaven over 2023 van de gemeente en de verwachtingen over de jaren daarna. Het ziet ernaar uit dat we geen geld te kort komen. Daar zijn we erg blij mee, want daardoor hoeven de lasten voor inwoners niet verhoogd te worden om begrotingsgaten te vullen.

 

De DOP wil extra geld vrij maken voor het tegengaan van armoede. De huidige situatie is voor veel mensen verschrikkelijk. Wat de gemeente kan doen, willen we doen.

 

Zit je zelf in armoede, kun je niet rondkomen of maak je je ernstige zorgen over je financiële situatie? Neem dan contact op met de gemeente Boekel. Je mag ook altijd contact met ons opnemen: mail naar info@dopboekel.nl.

 

We willen dit artikel niet gebruiken om kritiek te hebben of om te vertellen dat het allemaal anders moet. In de gemeente Boekel gaat heel veel heel goed. Daar zijn we blij mee. De DOP stuurt bij waar nodig, maar is vooral vol energie om met de rest van de raad en de gemeente door te gaan.

 

Bij alles wat we doen, vragen we ons af: wat heeft de burger eraan?

 

Fractie DOP

 

Matt Kanters, Gerty Jansen, Bregje van der Kolk, Hans Bos en Joop van Lanen

Naar het overzicht