Nieuws

Gerty Jansen (2): “Een gemeente besturen begint bij eerlijkheid”

16 maart mogen we weer naar de stembus om de nieuwe gemeenteraad te kiezen. De DOP is er helemaal klaar voor met een grote lijst gemotiveerde kandidaten. We stellen je graag voor aan nummer 2: Gerty Jansen.

Ze is ondertussen de veteraan van de DOP in de gemeenteraad. Ze zet zich al jaren in voor zorg, verenigingen en cultuur. Dat wil ze graag blijven doen met jouw stem!

Gerty: “Belangrijk voor mij zijn o.a. het welzijn van onze inwoners, een gezonde leefomgeving en eerlijkheid. Geen dingen zeggen die we niet waar kunnen maken. De DOP sluit hier naadloos bij aan. We wonen in een kleine, zelfstandige gemeente waar de lijntjes kort zijn. Hierdoor kunnen we als onafhankelijke partij voor de inwoners veel betekenen zonder dat we gebonden zijn aan de richtlijnen van een landelijke partij. Mijn interesse gaat vooral uit naar het sociaal domein. We maken ons o.a. hard voor een sociaal loket in Boekel, hebben contact met de verschillende vrijwilligers van verenigingen, en weten zo wat er speelt in Boekel, Venhorst en Huize Padua.”

Naar het overzicht