Nieuws

Joop en Bregje (DOP) voorgesteld

16 maart mogen we weer naar de stembus om de nieuwe gemeenteraad te kiezen. De DOP is er helemaal klaar voor met een grote lijst gemotiveerde kandidaten. Deze week stellen we de nummer 5 en 3 aan je voor!

Joop van Lanen (5): Natuurlijk Betrokken!
“Ik ben een geboren en getogen Boekelnaar. Ik heb de DOP altijd ondersteund: een lokale partij met oog voor de mens en omgeving.

Ik zoek de verbinding met de inwoners en wil hun geluid een belangrijke rol laten spelen in de gemeentelijke politiek. Ook wil ik de jeugd daarbij serieus nemen en hun gedachten vertalen naar de plaatselijke politiek. Een actieve, betrokken jeugdraad is daarbij mijn ideaalbeeld.

Daarnaast maak ik me hard voor een groene en gezonde omgeving. Dit betekent dat we in de aanpak van de energie concrete stappen moeten gaan zetten. Ik wil een, in alle opzichten, gezond Boekel doorgeven aan de volgende generatie.”

Bregje van der Kolk (3): Natuurlijk Ontwikkelen!
“Toen ik in Boekel kwam wonen wilde ik graag betrokken zijn bij de gemeenschap. Dat vind ik belangrijk in een hechte gemeente. Ik wil dat de komende vier jaar als raadslid doen met jouw stem voor de DOP!

Natuur, verkeer en wonen, daar zet ik mij als raadslid voor in. Ik wil me hard maken voor woningbouw met meer ruimte voor natuur. Het moet fijn en betaalbaar wonen zijn waarbij alle voorzieningen bij de hand zijn, terwijl het dorpskarakter behouden blijft.

Verder ga ik mij inzetten voor veilige wegen voor alle verkeersdeelnemers en een evenwichtige verdeling van verkeer over Boekel. Dit alles met respect voor het groen dat we hebben en waar mogelijk willen behouden en versterken. En natuurlijk een financieel gezond Boekel, nu en in de toekomst.”

 

Naar het overzicht