Nieuws

Joop van Lanen (DOP) stopt als raadslid

 
Ons gemeenteraadslid Joop van Lanen stopt met het raadswerk. Hij legt zijn taken neer, omdat hij ongeneeslijk ziek is. Joop heeft 8 november afscheid genomen van de gemeenteraad.
 
Joop van Lanen was en is van grote waarde voor de DOP. In 2018 werd hij lijsttrekker en bouwde hij mee aan nieuwe generatie DOP’ers. Daar is de DOP Joop enorm dankbaar voor.
 
Joop viel altijd op in de gemeenteraad. Bij Joop staat de betrokkenheid van inwoners en in het bijzonder de jeugd op de eerste plaats. Ook wist hij altijd een positieve draai te geven aan de discussies. Joop werd daarmee een door iedereen gewaardeerd raadslid die ook erg benaderbaar was voor inwoners in de gemeente Boekel.
 
De DOP wil haar dank uitspreken aan Joop van Lanen voor al zijn werk voor de DOP, de gemeente en al helemaal de gemeenschap. De huidige fractie is enorm trots op het hechte en sterkte team dat ze met zijn vijven gevormd hebben de afgelopen 1,5 jaar.
 
In december wordt ons nieuwe raadslid geïnstalleerd. Diegene wordt in de volgende editie van dit weekblad geïntroduceerd! We zijn er in ieder geval zeker van dat de fractie DOP op volle kracht door zal gaan het haar werk in de gemeenteraad.
 
Wil jij Joop bedanken voor al zijn werk voor de gemeenschap? Mail dan naar joopvanlanen@outlook.com!
 
Fractie DOP
Matt Kanters, Gerty Jansen, Bregje van der Kolk en Hans Bos
Naar het overzicht