Nieuws

Kandidatenlijst DOP bekend!

Kandidatenlijst
De DOP heeft grote ambities voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een groener, socialer gemeente Boekel waarbij beter wordt geluisterd naar de inwoners. En we hebben de wind in de rug. Met trots kunnen we zeggen dat we de grootste lijst zijn. Wij presenteren voor deze verkiezingen namelijk maar liefst 32 kandidaten die een afspiegeling zijn van gemeente Boekel. Jong en oud, uit alle kernen en allemaal gedreven om een bijdrage te leveren. We zijn er klaar voor. Wil je weten wie er allemaal op de lijst staan? Klik hiervoor op de volgende link:

Kandidatenlijst DOP!

Slogan
Wij gaan de verkiezingen in met een nieuwe, herkenbare slogan: Natuurlijk Boekel! Een slogan die in alle opzichten staat voor onze missie en die je nog vaak gaat zien en horen. En omdat we ons niet alleen beperken tot de kern Boekel ga je in de campagne ook Natuurlijk Venhorst! en Natuurlijk Huize Padua! Zien. Wij willen aan iedere kern veel aandacht besteden, omdat zich in elk dorp andere dingen afspelen. Toch zijn we ook één gemeente; daarom gaan wij ons in het algemeen presenteren met Natuurlijk Boekel!

Vragen, ideeën of opmerkingen? Mail dan naar info@dopboekel.nl of bel/app naar 06 57 28 42 61. Neem een kijkje op onze site www.dopboekel.nl en word lid!

Naar het overzicht