Nieuws

Marcel Kanters neemt afscheid van de gemeenteraad

Na ruim twee jaar neem ik afscheid van de gemeenteraad van Boekel. Vanwege mijn gezondheid kies ik er voor om meer rust en tijd voor mezelf te krijgen. Ik kijk terug op twee fijne jaren, waarin ik heb geprobeerd een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke discussie in Boekel. Vooral op het gebied van ruimtelijke ordening, mijn favoriete onderwerp, was ik actief.

En ook al is de D.O.P. sinds de verkiezingen een oppositiepartij, toch hebben we onze stempel kunnen drukken op een aantal gevoelige onderwerpen. Ondanks dat de meerderheid van stemmen altijd beslist, wordt er wel geluisterd naar andere geluiden. En dat andere geluid heb ik geprobeerd te laten horen. Diverse onderwerpen zijn de afgelopen periode de revue gepasseerd waar ik me enthousiast in vastbeet. De Elzen, de Zuidwand en de Burgt zijn daar voorbeelden van.

Naast dat ik nu iets meer rust krijg door mijn keuze, ben ik ook blij dat de opvolging in de raad binnen de D.O.P. geborgd is. Mijn zoon Matt neemt mijn zetel namelijk over en ik kijk er met trots naar uit om hem te volgen in zijn ontwikkeling als raadslid.

Ik wil iedereen in Boekel bedanken voor het vertrouwen in mij en de D.O.P. de afgelopen jaren. En al ben ik dan vanaf deze week raadslid af, ik blijf de politieke ontwikkelingen in Boekel nog nauwgezet volgen.

Marcel Kanters

Naar het overzicht