Nieuws

Opening volkstuinen

Zaterdagochtend 2 juli zijn eindelijk de nieuwe volkstuintjes geopend! Jammer dat ze weg moesten, maar wat een prachtige locatie is het geworden. Onze wethouder Ben Brands heeft de locatie geopend. Alle tuiniers, van harte gefeliciteerd en veel succes.

Bovenstehuis

De gemeenteraad heeft een besluit genomen dat ervoor zorgt dat negatieve ontwikkelingen op het Bovenstehuis voorlopig niet plaats kunnen vinden. Er wordt nu goed gekeken wat wenselijk is in dat gebied: focus op woningbouw of een woon-/werklandschap? Moeten de geurnormen strenger? Belangrijke vragen bij een belangrijk gebied. Er is eindelijk geleerd van de Elzen: met een blik op de toekomst worden de juiste besluiten genomen.

Helaas beschuldigt het CDA ons van achterkamertjespolitiek. De DOP heeft met het voorstel over het Bovenstehuis niets te maken. Juist de DOP zet zich hard in voor zuivere politiek: de wethouder informeert ons niet vooraf en we houden geen coalitieoverleg. Allemaal om zo zuiver mogelijk te handelen. Wij vinden dat heel belangrijk in de politiek. Dan zijn zulke onjuiste beschuldigingen enorm treurig.

We laten ons er verder niet door leiden. We gaan ook deze zomer door met ons werk.

Fractie DOP

Matt Kanters, Gerty Jansen, Bregje van der Kolk, Hans Bos en Joop van Lanen

Naar het overzicht