Nieuws

Sense of Harmony: een echte gemeenschap

Boekel staat bekend onder de slogan van “Gastvrij en actief”. Afgelopen weekend laat zien dat hier “hechte gemeenschap” wel aan kan worden toegevoegd. Tenminste, dat kunnen we na drie zeer geslaagde voorstellingen van Sense of Harmony wel concluderen. Een lange periode van voorbereidingen, organiseren van veel activiteiten, inplannen van vrijwilligers en werven van sponsoren om dit muzikaal spektakel weer mogelijk te maken ging hier aan vooraf.

Eindelijk was het dan zover voor alle talentvolle artiesten. Ze werden enorm gewaardeerd met enthousiasme en bewondering voor al het talent door het grote publiek in de omgetoverde muziektempel De Burgt.

Alle lof aan de organisatie onder leiding van Wim van den Elzen, vrijwilligers en Stichting Binnensport Boekel en alle anderen. Het waren weer geweldige voorstellingen waar we nog lang op kunnen terugkijken. Sense of Harmony laat maar weer zien waar een hechte gemeenschap binnen de gemeente Boekel toe in staat is. Daar zijn we enorm trots op en we kijken al voorzichtig uit naar de volgende editie van Sense of Harmony!

Laten we deze inzet, saamhorigheid en enthousiasme blijven inzetten om onze gemeente “Gastvrij en actief” te laten zijn.

Fractie DOP
Matt Kanters, Gerty Jansen, Bregje van der Kolk, Hans Bos en Joop van Lanen

Naar het overzicht