Nieuws

Verbindend in de gemeente Boekel

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Boekel was dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Belangrijkste verandering was de HVB-trofee. Dit staat voor Huize Padua, Venhorst en Boekel. De meest verbindende groep van de gemeente Boekel zou deze trofee verdienen. Kiezen zal lastig zijn geweest voor de burgemeester. Drie mooie initiatieven waren namelijk genomineerd: het Repair Café, Deelkastjes Boekel-Venhorst en Buurtpreventie Boekel. Uiteindelijk heeft Buurtpreventie Boekel gewonnen. Zij wonnen een trofee en een cheque van €500. Ook hebben de andere twee groepen een cheque van €250 gekregen. Wij feliciteren hen alle drie met de prijzen!

 

Twee dagen later had de ondernemersvereniging ook de nieuwjaarsborrel. De DOP was hier natuurlijk bij aanwezig. Wij kijken er naar uit als rond de zomer gestart wordt met het uitvoeren van project de Zuidwand. Niet alleen voor onze ondernemers, maar voor de hele gemeente Boekel.

En wij zitten ook niet stil: het politieke jaar 2023 is weer begonnen. Wij gaan je zo veel mogelijk op de hoogte houden van wat wij doen.

 

Vragen? Mail naar info@dopboekel.nl!

 

Fractie DOP

Matt Kanters, Gerty Jansen, Bregje van der Kolk, Hans Bos en Joop van Lanen

Naar het overzicht