Nieuws

Wethouder houdt zich niet aan de regels

Ondanks dat Carnaval 2022 weer bijna van start gaat, is de DOP druk bezig met de dingen die zich in onze gemeente afspelen. Deze week een belangrijke ontwikkeling: het Bovenstehuis.

Bovenstehuis
Al zo’n anderhalf jaar geleden is een vergunning verleend voor de huisvesting van 64 arbeidsmigranten op het Bovenstehuis. Er is veel onrust in de buurt. Na goed onderzoekswerk van DOP-lijsttrekker Matt Kanters is hij tot de conclusie gekomen dat VVD-wethouder Buijsse deze vergunning niet mócht verlenen. Het gaat volledig in tegen de regels. Helaas heeft de wethouder dat altijd bij hoog en laag ontkend. Dat schaadt het vertrouwen van burgers en van de DOP. Ondertussen heeft de ondernemer bekend gemaakt van de vergunning geen gebruik te willen maken na druk van uit de buurt. Dat vinden wij een goede zaak. Toch blijft een definitieve intrekking achterwege. Het blijft belangrijk dat zulke ontwikkelingen netjes en volgens de regels gebeuren. Tijd voor verandering. Daar zet de DOP zich voor in.

Mee eens? Vragen? Opmerkingen? Mail dan naar info@dopboekel.nl of bel/app naar 06 57284261. Neem een kijkje op onze website www.dopboekel.nl en word lid!

Fractie DOP
Matt Kanters
Gerty Jansen
Joop van Lanen

Naar het overzicht